Anasayfa » , , , » Adobe Reader 11 İndir - PDF Dosya Açma Programı Download Ücretsiz Son Sürüm Yükle

Adobe Reader 11 İndir - PDF Dosya Açma Programı Download Ücretsiz Son Sürüm Yükle

Yazar : Gezginler Türkçe Tam İndir | 29 Temmuz 2013 Pazartesi

Sponsorlu Bağlantılar
Adobe Reader yazılımı elektronik doküman paylaşımı konusunda dünya standartı olarak belirlenmiş PDF formatındaki dosyaları açabilmenize yardımcı olan ücretsiz bir PDF okuyucudur.
Tüm PDF dosyalarını açabilen ve hepsiyle uyum içinde çalışabilen tek PDF gösterici olan Adobe Reader ile PDF dosyalarını açabilir, gösterebilir, doküman içinde arama yapabilir, dokümanları dijital olarak imzalayabilir, onaylama ve tanımlamalar yapabilir, yazıcıdan baskı alabilir ve sahip olduğunuz diğer PDF dosyaları ile birleştirme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Adobe Reader 11 PDF Dosya Açma Programı


Sade bir görünüme sahip olan program basit menüleri ile tüm bilgisayar kullanıcıları tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Adobe Reader bir PDF dosyası açtığınızda ve bu dosyayı incelerken ihtiyacınız olabilecek tüm araçları içeren güçlü bir yardımcı araçtır.
Adobe® Reader yazılımı PDF belgelerini güvenle görüntülemek, yazdırmak ve bu belgelerde yorum oluşturmak için ücretsiz global bir standarttır. Formlar ve multimedya dosyaların dahil olduğu tüm PDF içeriği türleriyle açılabilen ve etkileşime girebilen tek PDF dosya görüntüleyicisidir.
Lisans: Ücretsiz
Dil Desteği:Türkçe

İşletim Sistemi: Win8/Win7/Vista/WinXP
Adobe Reader 11 İndir 
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor Bağlantılar

Popüler Yayınlar

 
Ana Sayfa | Hakkında | İletişim
Copyright © 2013 - Tüm Hakları Saklıdır Ücretsiz Program İndir