Anasayfa » , , , » Format Factory 3.0.1 İndir - Format Değiştirme Programı Download Ücretsiz Son Sürüm Yükle

Format Factory 3.0.1 İndir - Format Değiştirme Programı Download Ücretsiz Son Sürüm Yükle

Yazar : Gezginler Türkçe Tam İndir | 27 Temmuz 2013 Cumartesi

Sponsorlu Bağlantılar
Format Factory bir multi fonksiyonel medya dönüştürücüsüdür. Videoları MP4/3GP/MPG/AVI/WMV/FLV/SWF, müzikleri MP3/OGG/WMA/M4A/WAV, resimleri JPG/BMP/PNG/TIF/ICO/.... vb. dönüşümleri gerçekleştirebiliyor.

Zarar görmüş video ve ses dosyalarını onarabiliyor, multimedya dosyalarının boyutlarını küçültebiliyor, iphone ve ipod formatlarına destek veriyor. Format factory aynı zamanda DVD ripleme işlemi de gerçekleştirebiliyor.

Format Factory 3.0.1 Format Değiştirme Programı



Şimdiye kadar hiç bir formatı diğer bir formata dönüştürmeyi denediniz mi? Cevabınız evetse, emin olun ki dönüştürme işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmek için farklı ayarlara ihtiyaç duymadan kolay bir şekilde yapabilecek programı bulmanın zor olduğunun farkındayım.

İşte bu noktada multimedya dosyalarını birbirine dönüştürmek için kullanabileceğiniz Format Factory sayesinde dönüştürme işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde yapabileceksiniz. Tüm Windows işletim sistemleri üzerinde çalışan, ücretsiz ve birçok gelişmiş özelliğe sahip olan bu program gerçekten hayatınızı kolaylaştıracak.
Programın arayüzünden bahsetmeden önce birbirine dönüştürmenize izin verdiği dosya formatlarından bahsetmek istiyorum. Video dönüştürme, ses dönüştürme ve hatta resim dönüştüme işlemlerinin tamamını gerçekleştirebileceğiniz Format Factory; MP3, AVI, 3GP, MOV, MKV, AMR, MMF, M4A, MP2, ICO, TIF, TGA, PCX gibi bilinen dosya uzantılarını desteklediği gibi şimdiye kadar ismini duymadığınız daha birçok dosya uzantısı için destek sunmaktadır.

Programın arayüzü oldukça çekici ve iyi organize edilmiş durumdadır. Bunun yanında yazılım çok sayıda dosya uzantısını işlemek için farklı araçları kullanıyor olsa da, kullanışlı arayüzü üzerinde istediğiniz tüm işlemleri kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer Format Factory ile birlikte gelen standart arayüz hoşunuza gitmediyse, halihazırda yer alan diğer farklı arayüz seçeneklerinden faydalanabileceğiniz gibi, temanın farklı renk seçeneklerini de deneyebilirsiniz.

Format dönüştürme işlemlerinin yanı sıra DVD ve CD'ler üzerinde yer alan müzik ve verileri sabit diskiniz üzerine kaydedebilir, seçmiş olduğunuz diskler üzerindeki verileri ISO formatında arşivleyebilir ve hatta ISO dosyalarını daha da sıkıştırarak CSO formatına dönüştürerek saklayabilirsiniz. Seçim tamamen size ait.

Dosya dönüştürme işlemleri sırasında ortalamanın üstünde bir performans sergileyen Format Factory, özellikle büyük dosyaların dönüştürme işlemleri normalden daha uzun sürebilmektedir. Bu noktada dönüştürme işleminin tamamlanmasını beklemenize gerek yoktur. Dönüştürme işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı kapatacak şekilde gerekli ayarları yaparak, bilgisayarınızın başından uzaklaşabilirsiniz.

Desteklediği birçok dosya formatı uzantısı ve dönüştürme işlemlerini hatasız olarak sonlandırması nedeniyle piyasada kullanılabilecek en iyi dönüştürme araçları arasında yer alan Format Factory birçok kullanıcının ilk tercihleri arasında yer almaktadır.

Not: Program kurulum sırasında farklı program kurulumları ve araç çubuğu eklenti teklifleri sunmaktadır. Bu nedenle kurulum adımları sırasında karşınıza çıkan seçeneklere dikkat etmenizi öneririz.

Format Factory Özellikleri:

- Tüm popüler video, ses, resim formatlarını birbirine dönüştürebilme özelliği.
- Hasar görmüş video ve ses dosyalarını onarma.
- Multimedya dosyaların boyutlarını değiştirebilme imkanı.
- iPhone, iPod için multimedya dosya desteği.
- Resimler için zum yapma, döndürme ve etiketlendirme desteği.
- DVD Rip özelliği.
- MP4/WMV/FLV/MPEG formatlarındaki dosyaları MP3 formatına dönüştürebilme imkanı.
- PNG, BMP, JPG destekli damga basma özelliği.
- Video kesme

Lisans: Ücretsiz
Dil Desteği :ispanyolca,Japonca,italyanca,Almanca,Türkçe,İngilizce
İşletim Sistemi: Win8/Win7/Vista/WinXP

Format Factory 3.0.1 İndir

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor Bağlantılar

Popüler Yayınlar

 
Ana Sayfa | Hakkında | İletişim
Copyright © 2013 - Tüm Hakları Saklıdır Ücretsiz Program İndir