Anasayfa » , , , » HyperCam 2.25.01 İndir - Ekran Görüntüsü Kaydetme Programı Download Son Sürüm Ücretsiz Yükle

HyperCam 2.25.01 İndir - Ekran Görüntüsü Kaydetme Programı Download Son Sürüm Ücretsiz Yükle

Yazar : Gezginler Türkçe Tam İndir | 27 Temmuz 2013 Cumartesi

Sponsorlu Bağlantılar
Masaüstünüzde olacak ufacık bir programla web kamerası görüntüleri kaydedin...

Bilgisayarınızın masaüstünde olanları kaydetmek yada web kameranızdan gözüken görüntüleri video olarak kaydetmek için kaliteli bir uygulamadır. Basitçe uygulamayı yükledikten sonra ekranınızda olan bütün eylem kısmını kaydetmeye başlayabilirsiniz. Eğer yapılandırılabilir kısayol tuşları aracılığıyla etkinleştirebilirsiniz, orada kayıt veHyperCam arayüzü düğmelerini özelleştirebilirsiniz. Kaydedilen video bir flaş ile fare tıklamasıyla bir Framerate belirleyebilirsiniz.

Ses kaydı yapmanızada izin verecek olan HyperCam sizler için kaliteli bir hizmet verecektir. Windows 7 sistemlerinde müzik çalarlar, video dosyaları veya tarayıcı video, herhangi bir ses kaydıda yapabilen bu uygulama sisteminizde mutlaka olması gereken yazılımlardan biridir. 

Çok daha modern ve daha iyi tasarlanmış yeni arayüzü ile gelecek olan uygulama  temel bir uygulamadır.

HyperCam 2.25.01  Ekran Görüntüsü Kaydetme Programı



Ekranda yaptığınız her aktiviteyi yakalayan HyperCam ile AVIformatında videolar çekebilceksiniz. Ekran videolarını tanıtımlar, sunumlar ya da belki eğlence için kullanabilirsiniz. Pratik bir kullanımı olan HyperCam ekranının tamamını ya da belirlediğiniz bölgeyi ses ile beraber kaydedebilir. 

HyperCam ile kaydettiğiniz ekran videosuna notlar, ses kaydı ve metinler ekleyerek kusursuz sunum videoları hazırlamak mümkün. Bilgisayarınızda yüklü codec bileşenleriyle yapmış olduğunuz video kaydını yüksek oranda sıkıştırabilirsiniz. Bu şekilde boyut sorununu da ortadan kaldırmış olacaksınız.

Lisans: Ücretsiz
Dil Desteği: İngilizce

İşletim Sistemi:  Win7/Vista/WinXP/Win2000

HyperCam 2.25.01 İndir

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor Bağlantılar

Popüler Yayınlar

 
Ana Sayfa | Hakkında | İletişim
Copyright © 2013 - Tüm Hakları Saklıdır Ücretsiz Program İndir