Anasayfa » , , , » WhatsApp Messenger 2.8.5310 (Android) İndir - Mobil Mesajlaşma Programı Download Ücretsiz Son Sürüm Yükle

WhatsApp Messenger 2.8.5310 (Android) İndir - Mobil Mesajlaşma Programı Download Ücretsiz Son Sürüm Yükle

Yazar : Gezginler Türkçe Tam İndir | 26 Temmuz 2013 Cuma

Sponsorlu Bağlantılar
WhatsApp Messenger uygulaması Android, BlackBerry, Iphone, Windows Phone ve Nokia telefonlarda kullanabileceğiniz bir mesajlaşma uygulamasıdır. Uygulama 3G ya da Wifi ağını kullanarak arkadaşlarınız ve ailenizle mesajlaşmanızı sağlar. Metin mesajlarınızı, fotoğraflarınızı, sesli notlarınızı ve video mesajlarınızı gönderebilirsiniz. İlk yıl ücretsiz olan uygulama sonraki yıllarda 0.99 $.

Uygulamada mesajlaşma sınırı yoktur. Dilediğiniz kadar mesaj yazabilirsiniz. Yanlızca internet bağlantısı gerekmektedir.
Multimedya özelliği ile resim ve video gönderebilirsiniz. Toplu görüşme yapabilirsiniz.

Kullanıcı adı yada parola almanıza gerek kalmaz sizi numaranızdan tanır. Telefonu kapattığınızda mesajlarınızı saklar. Arkadaşlarınızın nerelere gittiğini ve kendi yerinizi WhatApp ile bildirebilirsiniz.

WhatsApp Messenger 2.8.5310 Mobil Mesajlaşma Programı



Öncelikle WhatsApp programının ne işe yaradığını ve nasıl kullancağınız hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. 

WhatsApp Messenger aynı uygulamayı kullanan arkadaşlarınız ile ücretsiz mesaj gönderme ve alma programı olarak bilinir. Aslında bu programa kısaca Mobil MSN diyebiliriz neden Mobil MSN çünkü bu program ile MSN programı ile yaptığınız bir çok işlemi rahatlıkla yapabilirsiniz. WhatsApp Messenger ile arkadaşlarınız ile ücretsiz bir şekildemesajlaşma, ses kaydı gönderme, resim paylaşımı, dosya gönderme gibi bir çok etkileyici özelliğinden faydalanabilirsiniz.

Programı yükledikten sonra telefon numaranızı girdikten sonra telefon rehberinizi hızlı bir şekilde tarar rehberinizde WhatsApp programını kullanan arkadaşlarınız ile ücretsiz bir şekilde mevcut internet bağlantınız, üzerinden mesajlaşmaya başlayabilirsiniz. Bu yazılım mobil iletişim programları arasında en çok kullanılan, ücretsiz uygulamalar arasında birinciliğini koruyan ve herkez tarafından onaylanan bir yazılımdır.

Ayrıca programın sizlere sunduğu en önemli özelliklerden birinden bahsetmek istiyorum, Çevrim Dışı ileti gönderme;bu özellik sayesinde siz çevrim dışı olduğunuz da size gönderilen iletileri saklar ve oturum açtığınız da sizlere sunar.

Programın bir eksi yönünden de bahsedeyim, programı ilk bir yıl boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz bir yıl sonunda 0,99 $ ücret ödeyerek kullanmaya devam edebilirsiniz.

Not: Tablet cihazlarda kullanılamamaktadır.
Lisans: Ücretsiz (Freeware) 
Dil Desteği:Türkçe Ingilizce Fransızca Almanca Rusça İspanyolca Portekizce İtalyanca 

Sistem: Android/

WhatsApp Messenger 2.8.5310 (Android) İndir

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor Bağlantılar

Popüler Yayınlar

 
Ana Sayfa | Hakkında | İletişim
Copyright © 2013 - Tüm Hakları Saklıdır Ücretsiz Program İndir