Anasayfa » , , , , » Çoklu Skype Açma (Multi Skype Launcher) 1.8 İndir - Birden Fazla Skype Açma Programı Download Son Sürüm Ücretsiz Yükle

Çoklu Skype Açma (Multi Skype Launcher) 1.8 İndir - Birden Fazla Skype Açma Programı Download Son Sürüm Ücretsiz Yükle

Yazar : Gezginler Türkçe Tam İndir | 5 Ağustos 2013 Pazartesi

Sponsorlu Bağlantılar
Çoklu Skype Açma (Multi Skype Launcher), kullanıcıların aynı bilgisayar üzerinde birden fazla Skype hesabı çalıştırmalarına izin vererek, farklı Skype hesaplarını tek bir bilgisayar üzerinde kullanmanıza olanak tanımaktadır.
Aynı bilgisayarda birden fazla Skype açmak için tasarlanmış Çoklu Skype Açma (Multi Skype Launcher) programını Skype'ı açmak istediğiniz her zaman kullanabilirsiniz. Kendi kullandığınız birden fazla Skype hesabını açabileceğiniz gibi aynı bilgisayarı paylaştığınız diğer bir arkadaşınızın Skype hesabını da Çoklu Skype Açma (Multi Skype Launcher) yardımıyla kolayca açabilirsiniz.

Çoklu Skype Açma (Multi Skype Launcher) 1.8 Birden Fazla Skype Açma Programı


Çoklu Skype Açma (Multi Skype Launcher), aynı bilgisayar üzerinde sınırsız sayıda skype hesabı çalıştırmanızı sağlar. Çoklu skype yaması tamamen güvenilir olup skype kullanıcı adınıza ve şifrenize gerek duymadan 2 (çift), 3, 4... sınırsız sayıda skype açabilirsiniz.
Tek yapmanız gereken skype.exe yolunu programa gösterdikden sonra skype aç butonuna tıklayarak sınırsız sayıda (çoklu) skype açabilirsiniz.
Önemli Notlar: Skype aç butonuna ne kadar tıklarsanız o kadar skype penceresi açılacaktır. Açılma süresi bilgisayarınızın hızına göre değişiklik gösterebilir.Sabırlı olun!

Lisans: Ücretsiz
Dil Desteği:İngilizce

İşletim Sistemi: Win8/Win7/Vista/WinXP

Çoklu Skype Açma (Multi Skype Launcher) 1.8 İndir
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor Bağlantılar

Popüler Yayınlar

 
Ana Sayfa | Hakkında | İletişim
Copyright © 2013 - Tüm Hakları Saklıdır Ücretsiz Program İndir