Anasayfa » , , , » Delta Force: Black Hawk Down İndir - Download Son Sürüm Yükle

Delta Force: Black Hawk Down İndir - Download Son Sürüm Yükle

Yazar : Gezginler Türkçe Tam İndir | 14 Ağustos 2013 Çarşamba

Sponsorlu Bağlantılar
Uzun süre beklenen ve her defasında hayal kırıklığı ile sonlanan Delta Force oyunlarına bir yenisi mi ekleniyor diye düşünürken DF: Black Hawk Down'un demosu sonunda elimize ulaştı. Ancak bu sefer durum oldukça farklı. Oyun serinin diğer oyunlarının aksine oldukça iyiye benziyor. Demoda kahraman amerikan askerlerini oynuyoruz. Aynı isimdeki filmden esinlendiği oldukça belli olan görevde milis güçlere karşı savaşıp rehineleri kurtarmaya çalışıyoruz.

Delta Force: Black Hawk Down  


Aslında bu "kahraman amerikan askerleri" meselesi gittikçe can sıkıcı olmaya başladı, neyse biz oyuna dönelim. Oyun beklediğimin aksine 1024*768 çözünürlüğünde ve tüm detaylar açıkken oyunun girişinde (her seferinde) yaşanan takılma haricinde bir takılma yaşamadım. Oyun kullandığım sistemde, Amd 1800XP+, 256Mb DDR-ram, 128mb GeForce 3 Ti200 ve Windows XP, oldukça iyi çalıştı. Demo'da siz ve beraberinizde 7 asker, 2 helikopterle birlikte görev alanınıza gitmeye çalışıyorsunuz ve oldukça çetin bir çatışma yaşıyorsunuz. Demoda M16, Colt tabanca, bıçak, patlayıcı bomba, duman bombası ve flashbang ekipmanlarımız arasında yer alıyor.

Beraberinizdeki askerlerin zeki olduklarını, aynı gerçek hayattaki gibi tedbirli bir şekilde yürüdüklerini söylemeliyim. Demoda gördüğüm kadarıyla askerlerinize bir binaya veya bir kapıdan içeri girme emrini verebiliyorsunuz. Askerler emri aldıktan sonra içeriye bir flashbang atıyor ve daha sonra teroristleri etkisiz hale getiriyorlar. Ancak yine de düşman askerleri kadar keskin nişancı değiller bazen burunlarının ucundaki düşmaları bile vuramıyorlar. Yine de bunu bir eksi olarak değil oyundaki dengenin korunması açısından yapılmış bir müdahale olarak değerlendirmek daha doğru olur.

Bu arada düşman yapay zekasını da değerlendirelim. Düşmanların iyi nişancı olduklarını söylemiştim. Ancak yoğun ateş altında kaldıklarında yere yatıyorlar ve bir nevi şoka giriyorlar. Tabii bu durumda onları vurmak iyice zorlaşıyor. Ayrıca bu durumdaki bir düşmana ateş etmesseniz, daha sonra ayağa kalkıp sizi vurmakta tereddüt etmeyeceğini söylemeliyim. Bu arada seriyi bilmeyenler için bir not, oyunda ölmeniz ve öldürmeniz için bir veya birkaç isabetli kurşun yeterli olmakta.

Oyunun kontrollerine de ekleme yapılmış gibi geldi. Tıpkı Rainbow Six oyunlarında olduğu gibi bu oyunda da kafanızı sağa ve sola eğebiliyorsunuz ve inanın bu özellik bina içi çatışmalarda defalarca hayatınızı kurtaracak.

Oyunun atmosferi oldukça iyi, telsiz konuşmaları oldukça iyi yapılmış, müziklerde de bir hata bulmak zor. Özellikle silah ve helikopter efektleri çok güzel olmuş. Son olarak, demoda oyunu almamanız için bir neden göremiyorum. Ancak maalesef oyun çıkana kadar demoyla idare etmek zorundasınız.

Lisans: Deneme Sürümü
Dil Desteği: İngilizce
İşletim Sistemi: Windows (Tümü)

Delta Force: Black Hawk Down İndir
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor Bağlantılar

Popüler Yayınlar

 
Ana Sayfa | Hakkında | İletişim
Copyright © 2013 - Tüm Hakları Saklıdır Ücretsiz Program İndir