Anasayfa » , , , » DiskDigger 1.5. İndir - Ücretsiz Doya Kurtarma Programı Download Son Sürüm Yükle

DiskDigger 1.5. İndir - Ücretsiz Doya Kurtarma Programı Download Son Sürüm Yükle

Yazar : Gezginler Türkçe Tam İndir | 1 Ağustos 2013 Perşembe

Sponsorlu Bağlantılar
DiskDigger, bilgisayarınızda daha önce sildiğiniz dosyaları geri getirmeniz için kullanabileceğiniz ücretsiz bir veri kurtarma yazılımıdır. İstediğiniz medya dosyası formatındaki dosyalarınızı geri getirebilmenize olanak tanıyan DiskDigger ile yanlışlıkla sildiğiniz fotoğrafları, müzikleri, videoları geri getirme olanağına sahip olabilirsiniz.

Sadece bilgisayarınızdaki sabit diskten değil USB belleklerden, SD kartlardan, CompactFlash ve Memory Stick cihazlarından da veri kurtarmanıza olanak tanıyan DiskDigger ile resimlerinizi, videolarınızı, müziklerinizi, dokümanlarınızı veya diğer formatlardaki dosyalarınızı geri getirebilirsiniz.

DiskDigger tekrar tekrar formatlanmış diskleri veya kötü bir şekilde formatlanmış diskleri de tarayarak silinen dosyalarınızı bulmanıza olanak tanır. Windows dosya sistem sürücülerini es geçerek direkt olarak diskinizi tarar. FAT12(disker sürücüleri), FAT16 (eski tip bellek kartlarını), FAT32 (yeni bellek kartlarını ve sabit diskleri), NTFS (yeni tip sabit diskleri) ve exFAT (yeni Microsoft FAT32 sağlayıcısını) dosya tiplerini tarama özelliğine sahip DiskDigger ile dosyalarınızı bulabilir ve geri getirebilirsiniz.

DiskDigger 1.5 Ücretsiz Doya Kurtarma Programı


DiskDigger ayrıca taşınabilir olarak çalışabilen bir yazılımdır. Tek bir exe dosyası ile kurulum gerektirmeden de çalışabilen DiskDigger ile sisteminize bir yazılım kurmadan dosyalarınızı kurtarabilir ve sisteminizde herhangi bir işlem kaydı kalmasına da engel olabilirsiniz.
DiskDigger, kazara silinmiş ya da format atılmış harddisk, hafıza kartı, USB bellek gibi depolama birimlerinden belgelerinizi kurtarmanızı sağlayan ücretsiz bir uygulamadır. Programın iki çalışma modu vardır; Dig Deep modda, FAT (FAT12, FAT16, FAT32), NTFS, ve exFAT disk formatlarından dosyalarınızı kurtarır, kurtarılabilir dosyaları isim ve boyutlarına göre sıralayabilir. Dig Deeper modda ise, desteklediği tüm dosya türlerini tüm diskin içinde arayarak dosyaları kurtarır.

Desteklediği dosya türleri
Fotoğraf ve Resim: JPG, PNG, GIF, BMP, TIFF, ICO, ANI, CR2, SR2, NEF, DCR, PEF, DNG, SVG, PSD, RAS, PSP, IFF, ART, WMF, EMF, WMZ, EMZ, DICOM, WEBP, PCX - ZSoft PCX images, CDR, INDD, CP
Belgeler: DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX, VSD, PDF, XML, HTML, RTF, WPD, WPS, PUB, XPS, WRI, ODT, ODS, ODP, ODG
Ses ve Müzik: MP3, WMA, AVI, WAV, MID, FLV, WMV, MOV, M4A, M4V, 3GP, F4V, RM, RMVB, MKV, MPEG, AU, MTS, M2TS - MPEG2, R3D, APE, OFR, PPM, PGM, PBM, WEBM
Sıkıştırılmış Arşivler: ZIP, RAR, 7Z, GZ, SIT, ACE, CAB, SZDD
Diğer: ISO, EXE, DLL, MDB, ACCDB, PST, DBX, XAC, KMY, DWG, DXF, CHM, TTF, TC, CLASS, KMZ

Lisans: Ücretsiz
Dil Desteği: İngilizce
İşletim Sistemi: Win8/Win7/Vista/WinXP

DiskDigger 1.5. İndir

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor Bağlantılar

Popüler Yayınlar

 
Ana Sayfa | Hakkında | İletişim
Copyright © 2013 - Tüm Hakları Saklıdır Ücretsiz Program İndir