Anasayfa » , , , , » iTools 2013 Build 0427 İndir - iPhone, iPad ve iPod Touch Dosya Yöneticisi Download Son Sürüm Ücretsiz Yükle

iTools 2013 Build 0427 İndir - iPhone, iPad ve iPod Touch Dosya Yöneticisi Download Son Sürüm Ücretsiz Yükle

Yazar : Gezginler Türkçe Tam İndir | 1 Ağustos 2013 Perşembe

Sponsorlu Bağlantılar
iPhone, iPad, iPod kullanıcıları için hazırlanmış olan iTools programında iTunes'un yaptığı birçok şeyi daha hızlı ve pratik bir şekilde yapabilirsiniz.

iTools, hızlı resim, müzik, iletişim bilgisi ekleme-silme, uygulama yönetimi (yükleme-kaldırma-yedekleme), telefondaki medya dosyalarını içe-dışa aktarma, mesaj ve takvim yönetimi, gibi bir çok özelliği barındırır.

iTools 2013 Build 0427  iPhone, iPad ve iPod Touch Dosya Yöneticisi


iTools, iTunes yerine kullanılabilecek iPhone, iPad ve iPod Touch kullanıcıları için hazırlanmış bir dosya aktarma yazılımı. Bu yazılım sayesinde sanki bir bellek donanımından bir başka bellek donanımına kopyala yapıştır yapar gibi dosyalarını bilgisayarınızda mobil cihazınıza ya da ters yönde taşıyabilirsiniz.

iPhone 5 ve iOS 6 ile ilgili tamamen uyumlu olarak çalışabilecen yazılım, uygulama yükleme konusunda da iyi bir deneyim sunuyor. Arayüz teması değişebilen yazılım, Windows fotoğraf görüntüleme aracını kullanarak mobil cihazda yer alan fotoğrafların kolayca görüntülenebilmesine olanak sağlıyor. Sağ tıkla açılan menüsü ile hızlı bir şekilde işlem yapılmasına da yardımcı oluyor.

iTunes yazılımı karışık bulanlar ve amacı PC ile iPhone, iPad ve iPod Touch arasında dosya paylaşmak, kopyalamak ya da şarkı - video aktarımı yapmak olanlar için tercih edilebilecek bir yazılım iTools.

iTools üzerinden cihazda yer alan kısa mesajları görüntülemek, PC üzerinden SMS atmak, kısa mesajları yedeklemek ve depolama birimleri hakkında bilgi edinmek de mümkün

Lisans: Ücretsiz
Dil Desteği: İngilizce
İşletim Sistemi: Win8/Win7/Vista/WinXP

iTools 2013 Build 0427 İndir
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor Bağlantılar

Popüler Yayınlar

 
Ana Sayfa | Hakkında | İletişim
Copyright © 2013 - Tüm Hakları Saklıdır Ücretsiz Program İndir