Anasayfa » , , , » SpeedFan 4.47 İndir - Bilgisayar Fanlarını Kontrol Etme Programı Download Ücretsiz Son Sürüm Yükle

SpeedFan 4.47 İndir - Bilgisayar Fanlarını Kontrol Etme Programı Download Ücretsiz Son Sürüm Yükle

Yazar : Gezginler Türkçe Tam İndir | 2 Ağustos 2013 Cuma

Sponsorlu Bağlantılar
Bilgisayarınız içindeki fanların dönüş çalışma hızlarını, CPU ve anakart ısısı gibi donanım bilgilerini anakartınızda bulunan bir chip BIOS'a rapor eder. Peki bu bilgilere Windows üzerinden ulaşmanız iyi olmaz mıydı? Tabi ki olurdu.
SpeedFan bu amaçla hazırlanmış ücretsiz bir program. Özellikle Overclock yapan kullanıcılar Windows'ta çalışma sırasındaki aktüel fan hızı ve işlemci, anakart ısısı gibi değişkenleriböyle bir yazılımla mutlaka izlemeliler. Bunun dışında SpeedFan, sabitdiskinize ait oldukça derinlemesine bilgiler de sunabiliyor. Program sisteminizdeki S.M.A.R.T., fan ve işlemci bilgilerinin en detaylı şekilde görebileceğiniz kullanımı kolay bir yazılım.

SpeedFan 4.47 Bilgisayar Fanlarını Kontrol Etme Programı


Sisteminizdeki uygun donanımların voltaj, fan hızı ve sıcaklık değerlerini izleme (monitörize etme), fan hızlarını sıcaklık değerlerine göre değiştirebilme, sabit disklerin S.M.A.R.T. bilgilerine ulaşma ve sabit disk ısısını gösterme gibi özelliklere sahip popüler yazılımın sisteminizde neler yapabileceği sahip olduğunuz donanıma, özellikle de algılayıcı (sensör) yongalara göre değişiyor. Programın istatistik ve kayıt tutma özelliği sayesinde sıcaklığın hangi vakitte hangi değerlere ulaştığını gözlemleyebilir, hızaşırtma özelliği sayesinde işlemci hızınızı arttırabilirsiniz.

Lisans: Ücretsiz
Dil Desteği: İngilizce

İşletim Sistemi: Win7/Vista/2003 Server/WinXP/Win2000

SpeedFan 4.47 İndir
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor Bağlantılar

Popüler Yayınlar

 
Ana Sayfa | Hakkında | İletişim
Copyright © 2013 - Tüm Hakları Saklıdır Ücretsiz Program İndir