Anasayfa » , , , » TeamSpeak Server 3.0 İndir - TeamSpeak Sunucusu Yaratma Aracı Download Son Sürüm Ücretsiz Yükle

TeamSpeak Server 3.0 İndir - TeamSpeak Sunucusu Yaratma Aracı Download Son Sürüm Ücretsiz Yükle

Yazar : Gezginler Türkçe Tam İndir | 9 Ağustos 2013 Cuma

Sponsorlu Bağlantılar
TeamSpeak programı kullanıcılara sesli iletişim imkanını çoklu platform desteği ve kristal netlikte yüksek ses kalitesiyle sunan başarılı bir programdır.
TeamSpeak programı ile halihazırda diğer kullanıcıların kurduğu sohbet odalarına girebileceğimiz gibi istersek kendi sohbet odalarımızı kurarak arkadaşlarımızı bu odalara davet edebiliriz.

TeamSpeak Server 3.0 TeamSpeak Sunucusu Yaratma Aracı


İşte bu noktada Teamspeak Server yardımımıza koşuyor. Çünkü TeamSpeak üzerinde eğer kendi sohbet odalarınızı oluşturmak isterseniz TeamSpeak dışında TeamSpeak programının da bilgisayarınızda bulunması gerekmektedir.
Kendi sohbet odalarımızı kurmak için ihtiyacımız olan TeamSpeak Server'ın kullanımı gayet basittir. Programı çalıştırdığınız zaman size verilecek olan eşsiz anahtar kod (token) ile kendi TeamSpeak üzerinde kendi sohbet odanızı kolayca aktif hale getirebilirsiniz.
TeamSpeak (TS3), genelde oyunlarda klanlar arası görüşmeler yapılabilmesi için kullanılan bir programdır. Programı yükleyip giriş yaptıktan sonra aynı server adresiyle giriş yapan tüm arkadaşlarınızla ücretsiz ve kesintisiz ve sınırsız konuşabilirsiniz.
Lisans :Ücretsiz
Dil Desteği :İngilizce

İşletim Sistemi: Win8/Win7/Vista/WinXP

TeamSpeak 3.0.11.1 (32-bit) İndir
TeamSpeak 3.0.11.1 (64-bit) İndir
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor Bağlantılar

Popüler Yayınlar

 
Ana Sayfa | Hakkında | İletişim
Copyright © 2013 - Tüm Hakları Saklıdır Ücretsiz Program İndir