Anasayfa » , , , » Unlocker 1.9.1 İndir - Silinmeyen Dosyaları Silme Programı Download Son Sürüm Ücretsiz Yükle

Unlocker 1.9.1 İndir - Silinmeyen Dosyaları Silme Programı Download Son Sürüm Ücretsiz Yükle

Yazar : Gezginler Türkçe Tam İndir | 1 Ağustos 2013 Perşembe

Sponsorlu Bağlantılar
Boyutu oldukça ufak olan Unlocker sayesinde, sinirinizi bozan, kapatamadığınız ve bilgisayarınızdan silemediğiniz uygulamaları kolaylıkla silebileceksiniz. Program sağ tuş menüsüne bir link ekliyor ve daha kolay işlem yapabilmenizi sağlıyor. Alanında en iyilerden biri olan Unlocker tamamen ücretsizdir.

Unlocker 1.9.1  Silinmeyen Dosyaları Silme Programı


Unlocker ile artık silemediğiniz, hata veren dosyalarıtek bir tıklama ile silebileceksiniz. Size zorluk çıkaran, hata mesajı veren, kaldırıldığı halde ardında dosya uzantılarını bırakan programları Unlocker ile rahatlıkla bilgisayarınızdan temizleyebileceksiniz.

Silmek istediğiniz dosyanın veya uygulamanın üzerine gelip, sağ tıklayıp "Unlocker" simgesine tıkladığınızda karşınıza yapacağınız işlemin parametreleri çıkmaktadır. Böylelikle istediğiniz işlemi seçerek temizleme ve kaldırma işlemlerini rahatlıkla yapabilirsiniz.

Türkçe dil desteğiyle birlikte gelen ufak boyutlu bu programın kullanımı oldukça kolay. Programın yapısında Sil, Yeniden Adlandır, Eylem Yok ve Taşı olmak üzere 4 farklı işlem özelliği bulunmaktadır.

 Lisans: Ücretsiz
Dil Desteği:Türkçe
İşletim Sistemi: Win7/Vista/2003 Server/WinXP/Win2000

Unlocker 1.9.1 İndir
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor Bağlantılar

Popüler Yayınlar

 
Ana Sayfa | Hakkında | İletişim
Copyright © 2013 - Tüm Hakları Saklıdır Ücretsiz Program İndir