Anasayfa » , , , , » Windows İçin Facebook Messenger 1.2 İndir - Facebook Mesajlaşma Programı Download Son Sürüm Ücretsiz Yükle

Windows İçin Facebook Messenger 1.2 İndir - Facebook Mesajlaşma Programı Download Son Sürüm Ücretsiz Yükle

Yazar : Gezginler Türkçe Tam İndir | 7 Ağustos 2013 Çarşamba

Sponsorlu Bağlantılar
Messenger, Windows'un www.facebook.com adresine gitmeden Facebook'u kullanmanızı sağlayan yeni bir deneme uygulamasıdır. Internette dolaşırken veya bilgisayarınızdaki diğer uygulamaları kullanırken şunları yapabilirsiniz: 
Facebook’ta çevrimiçi olan arkadaşlarınızla sohbet edebilir ve mesajlaşabilirsiniz
Haber bandında arkadaşlarınızın en son güncellemelerini görebilirsiniz

Neler olup bittiği hakkında hızlı bildirimler alabilirsiniz

Windows İçin Facebook Messenger 1.2 Facebook Mesajlaşma Programı


Facebook tarafından hazırlanan mesajlaşma programı Windows için Facebook Messenger, Windows 7 kullanıcılarının hizmetine sunuldu.

Facebook sayfasına gitmeden arkadaşlarınızla sohbeti mümkün hale getiren uygulamanın arayüzü alıştığınız sohbet programlarına benziyor. Programla Facebook'ta çevrimiçi olan arkadaşlarınızlamesajlaşabilir, en son güncellemeleri haber bandı sayesinde takip edebilir, bildirimlerden hızlıca haberdar olabilirsiniz.

Windows için Facebook Messenger'ı kurduktan sonra www.facebook.com adresinden kullanıcı adı ve şifrenizle ilk giriş yaptığınızda senkronizasyon işlemi başlar. Program facebook hesabınızla bir kez doğrulandıktan sonra tarayıcı girişi yapmasanız bile Facebook üzerinden sohbet keyfini yaşayabilirsiniz. Facebook'tan çıkış yaptığınızda uygulamadan da çıkış yapmış oluyorsunuz.

Lisans: Ücretsiz
Dil Desteği: İngilizce

İşletim Sistemi: Win7

Windows İçin Facebook Messenger 1.2 İndir 
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor Bağlantılar

Popüler Yayınlar

 
Ana Sayfa | Hakkında | İletişim
Copyright © 2013 - Tüm Hakları Saklıdır Ücretsiz Program İndir