Anasayfa » » Wondershare Player 1.5. İndir - Video Oynatma Programı İndir

Wondershare Player 1.5. İndir - Video Oynatma Programı İndir

Yazar : Gezginler Türkçe Tam İndir | 30 Ağustos 2013 Cuma

Sponsorlu Bağlantılar
Wondershare Player, modern bir arayüze ve gelişmiş özelliklere sahip ücretsiz bir ses ve video oynatıcıdır.
Yazılım neredeyse tüm ses ve video biçimlerini destekliyor. AVI, MPEG, MP4, MOV, WMV, RM, FLV, 3GP, MKV başta olmak üzere bilinen video dosya biçimlerini, MP3, AAC, WMA gibi birçok ses dosya biçimlerini destekliyor.
Videolar için altyazı desteği var. Ancak altyazıları ana ekrana sürükle/bırak yapınca otomatik olarak yüklemiyor, muhtemelen bu eksiklik sonraki sürümlerde giderilecektir.

Wondershare Player 1.5.Video Oynatıcı


Wondershare Player, açılış hızı ve en az düzeyde sistem kaynakları kullanımı konusunda da iddialı. Yaptığımız testte açılış hızı oldukça iyiydi. Sistem kaynaklarını, alanındaki bizce en büyük rakibi olan GOM Player ile karşılaştırdığımızda yaklaşık aynı düzeyde kullandığını gördük. Ancak MKV biçimli altyazılı bir dosyayı yüklerken altyazının çok geç yüklenmesi nedeniyle epey bir gecikmeden sonra video açılabildi. Sonraki sürümlerde bu konuda bir düzeltme olmasını umuyoruz.

Programın görünüşü, arayüzü, kullanım şekli oldukça başarılı. Ayar ve kişiselleştirme seçenekleri açısından GOM Player'a göre eksiklikleri göze çarpıyor. Yine de yeterli düzeyde ayar seçenekleri içeriyor.

Yazılımda Türkçe haricinde başlıca 6 adet dil seçeneği bulunuyor. İleride Türkçe desteğinin eklenmesini umuyoruz.

Genel olarak rakibi GOM player ile karşılaştırma yaptığımızda görünüş ve arayüz olarak Wondershare Player'ı daha başarılı bulduk. Ancak gelişmiş ayarlar ve kişiselleştirme seçenekleri ve genel performans açısından GOM Player daha başarılı diyebiliriz.

Not: Programın kurulum dosyasını inndirip çalıştırdığınızda internet üzerinden kurulum yapılacaktır. Yaklaşık 17 MB civarı dosya indirir.


Lisans: Ücretsiz
Boyut: 24.7 MB
Dil:         Ingilizce
İşletim Sistemi: Windows (Tümü)

Wondershare Player 1.5. İndir 
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor Bağlantılar

Popüler Yayınlar

 
Ana Sayfa | Hakkında | İletişim
Copyright © 2013 - Tüm Hakları Saklıdır Ücretsiz Program İndir