Anasayfa » » UltraVNC 1.1.9.3 İndir - Başka Bilgisayarlara Sızma Programı Download Son Sürüm Ücretsiz Yükle

UltraVNC 1.1.9.3 İndir - Başka Bilgisayarlara Sızma Programı Download Son Sürüm Ücretsiz Yükle

Yazar : Gezginler Türkçe Tam İndir | 4 Eylül 2013 Çarşamba

Sponsorlu Bağlantılar
UltraVNC, Internet veya ağ üzerinden bir başkasının bilgisayarını görüp, fare ve klavyeyi kullanmanızı sağlayan, kolay kullanımlı bir araçtır. Klavye ve fare kullanımı sayesinde kontrol edebileceğiniz diğer bilgisayarda, sanki bilgisayarın önündeymişsiniz gibi işlem yapabilirsiniz. Dolayısıyla hem başka bir kişiye yardım etmek için hem de başka bir bilgisayarda kendiniz çalışıyormuşsunuz gibi işlem yapabilirsiniz.

UltraVNC 1.1.9.3 Başka Bilgisayarlara Sızma Programı


Bilgisayar konusunda teknik destek veren kişilere çok yardımı olabilecek bir program olan UltraVNC ile bunun dışında dosya transferi yapabilir, video oynatıcı gibi kullanabilir, opsiyonel şifreleme eklentilerinden faydalanabilir, MS Oturum Açma işlemi yapabilir, çoklu monitör desteği ile daha rahat çalışabilir, ekrarlayıcı / Proxy destek olarak kullanabilir, otomatik yeniden bağlanma ile sürekli bağlı kalabilir, araç çubuğu görüntüleyicisinden faydalanabilirsiniz.

UltraVNC Windows sistemleri altında (95, 98, Me, NT4, 2000, XP, 2003, Vista, Windows 7 işletim ...) çalışır. Onun gömülü Java Görüntüleyicisi ile (bağlanmak ve dosya aktarımı yapmak için) basit bir Web tarayıcısı, herhangi bir sistemi UltraVNC sunucusunda (Linux, Mac OS ...) Java'nın desteklenmesine olanak tanır.

Lisans: Ücretsiz
Boyut: 4.2 MB
Dil:         Ingilizce
İşletim Sistemi: Windows (Tümü)

UltraVNC 1.1.9.3 İndir

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor Bağlantılar

Popüler Yayınlar

 
Ana Sayfa | Hakkında | İletişim
Copyright © 2013 - Tüm Hakları Saklıdır Ücretsiz Program İndir