Anasayfa » , , , » UNetbootin 5.68 İndir - Basit USB Boot Programı Download Ücretsiz Son Sürüm Yükle

UNetbootin 5.68 İndir - Basit USB Boot Programı Download Ücretsiz Son Sürüm Yükle

Yazar : Gezginler Türkçe Tam İndir | 4 Ağustos 2013 Pazar

Sponsorlu Bağlantılar
UNetbootin, Ubuntu, Fedora, ve diğer Linux dağıtımlarını bir CD'ye yazmaksızın USB bellek ile önyüklenebilir (bootable) kurulum aracı yapmanızı sağlayan ücretsiz bir programdır.

UNetbootin 5.68  Basit USB Boot Programı


Teknolojinin hızla geliştiği şu günlerde artık üzerinde CD/DVD sürücüsü olmayan bilgisayarlar üretilmeye başladı. Bilgisayarınıza eski ve yavaşCD/DVD sürücünüzden kurtulmanın zamanı geldi.
Artık bilgisayarınıza format atarken çizik ve bozulmuş CD'lerle uğraşmanıza gerek kalmayacak. USB flaş bellek kullanarak hızlı ve basit bir şekilde bilgisayarınıza format atabileceksiniz. UNetbootin, işletim sistemi dosyalarınızı USB belleğe boot ederek atan bir programdır. Boot edilerek flaş belleğinize attığınız işletim sisteminizi bilgisayarınıza yüklemek daha hızlı olacaktır. Ancak USB bellek ile bilgisayarınıza format atabilmek için bilgisayarınızı USB Boot desteği olması gerekmektedir. USB boot desteği olmayan bilgisayarlarda flash bellek ile format atamazsınız.
UNetbootin bilgisayarınıza kurmaya gerek kalmadan çalışan bir programdır. Portable olarak bilgisayarınıza inenUNetbootin programını tek tıklama ile çalıştırabilirsiniz. Programı çalıştırdıktan sonra Diskimage bölümünden işletim sistemi dosyanızı tanıtarak boot işlemini başlatabilirsiniz.

Lisans: Ücretsiz
Dil Desteği: İngilizce
İşletim Sistemi: Windows (Tümü)

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor Bağlantılar

Popüler Yayınlar

 
Ana Sayfa | Hakkında | İletişim
Copyright © 2013 - Tüm Hakları Saklıdır Ücretsiz Program İndir